ALLE KLEINE BEETJES HELPEN

Uw kunt direct uw donatie overmaken naar :

IBAN: NL34INGB0001302312 t.n.v. Stichting Revalidatie Cirebon

Of u vult onderstaand formuliertje in om eventueel voor een bepaalde patient of een bepaald doel (studie, prothese,  jongen of meisje etc) uw gift te doneren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u over de gang van zaken te informeren.

  Wilt u weten hoe SR Cirebon omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier onze Privacy Policy.

  Als bedrijf:

  Indien uw bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen dan kan dat door de stichting te steunen. Om kinderen en volwassenen te helpen en de werkplaats draaiende te houden zijn wij afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven. Onze filosofie is dat de kracht van samenwerken ertoe kan leiden dat we samen een gemeenschappelijk doel kunnen bereiken, namelijk zoveel mogelijk mensen voorzien van een hulpmiddel. We werken sinds de oprichting van de stichting samen met verschillende bedrijven.
  Aangezien onze projecten voor kinderen met een handicap en de realisatie en activatie van de stichting structureel van aard zijn, gaat onze voorkeur uit naar meerjarige afspraken met bedrijven.
  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Stichting Revalidatie Cirebon te steunen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

  Als particulier:

  Voelt u zich verbonden met het lot van mensen in Cirebon die onze steun meer dan ooit nodig hebben? Word donateur en ondersteun het werk van deze stichting op een duurzame manier!
  Jaarlijks steunt SRC veel kinderen en volwassenen en moet de werkplaats voorzien worden van materialen en vergt onderhoud. Hiervoor is veel geld nodig. Een vaste toezegging van donaties stelt ons in staat om deze doelen te steunen. Met een donateurschap machtigt u om periodiek een door u aangegeven vast bedrag van uw rekening af te schrijven. Voor u eenvoudig; voor ons goedkoop. Voor iedereen aantrekkelijk, immers op die manier wordt uw gift optimaal aangewend voor de bestemming waarvoor u het geeft!
  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Stichting Revalidatie Cirebon te steunen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

  Cirebon
  Java Indonesie

  06-229 335 10